OM OSS

Ditt självklara val av lastbilsverkstad

Lastbilsservice i Linköping

Om oss

Verkstadsarbetet utgår utifrån inbokade arbetsorder från kunderna, akuta stop och interna beställningsorder. Företagets mål är att minimera kundens stilleståndstid. Samtidigt som inbokning sker ska reservdelar beställas så att de finns på plats när arbetet ska börja.

Lastbilsservice i Linköping startades 1989. Bo Andersson och Åke Granath hade då redan en lång erfarenhet inom fordonsbranschen. Från början var företaget ett dotterbolag till Stål & Fors AB som var verksamma som återförsäljare för Ford i Linköping, Bolaget där lastbilsverksamheten bedrevs köptes sedan upp av Peter Carmblad och Fredrik Bergström år 2005. Två partners som hade en lång och gedigen erfarenhet inom motorbranschen.

Idag är Lastbilsservice ett väletablerat företag inom lastbilsverkstadsbranschen och som erbjuder reparation, service och reservdelar. I kombination med korta väntetider och god service har vi återkommande nöjda kunder vilket gör oss till ditt självklara val om du önskar effektivitet.

Vår verkstad är hjärtat i verksamheten, men vi har även ett stort reservdelslager där all personal har stort kunnande och positiv inställning. Ett av våra kvalitetsmål är att du som kund kommer tillbaka men inte produkten.

Företaget är dessutom anslutet till både MAF och MRF. Vi har även ingått ett samarbete BOJO-utbildningar i Mjölby för att kunna rekrytera kunniga montörer inom lastbilsbranschen. Genom att ta emot praktikanter från de två gymnasieskolor som finns för lastbilsmekaniker i Linköping vill vi satsat på ungdomarna.

KONTAKTA OSS

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att anlita våra tjänster. Fyll i formuläret här till höger så hör vi av oss så snart vi kan.

Boka in en service

KONTAKTA OSS